FK Frýdek-Místek - 1.FK Příbram 0:0

This text will be replaced
Nejstarší dorostenci si připsali do průběžné tabulky další dva body, když v domácím prostředí si poradili po penaltovém rozstřelu se silnou Příbramí.
13.kolo (3.11.2017) | Stovky
FK Frýdek-Místek - 1.FK Příbram
0:0


Komentář

Další důležité body si připsali naši nejstarší dorostenci v domácím utkání s Příbramí. Zápas skončil bezbrankovou remízou, a tak už potřetí v soutěži, museli mladí Valcíři bojovat o vítězství a zisku dalšího bonusového bodu v penaltovém rozstřelu. Po dvou nezdarech s Baníkem a Pardubicemi se jim tentokráte podařilo v této dovednosti zvítězit. Penaltové drama rozhodla až jedenáctá série, kdy domácí brankář Lukáš Hasalík nejprve svou penaltu proměnil, a tu následnou soupeři navíc zlikvidoval.

MFK FRÝDEK-MÍSTEK U19 – 1. FK PŘÍBRAM U19 0:0 (0:0) - pk 8:7
Rozhodčí: Boček - Mikeska, Kneisl. ŽK: Mrkvička - Jelínek. Diváci: 38.
Frýdek-Místek: Hasalík – Dudek, M. Fukala, Kudláček, Ciesarik (88. Zima) – Kutáč (81. Křenek), Buchlovský, Mrkvička, J. Fukala – Hladík, Šohaj. Trenéři: Radomír Hlaváč a Robert Černý.
Příbram: Melichar - Benda, Mezera, Jelínek, Janota (88. Petrlík), Lukavský, Belej (75. Ptáček), Polidar, Vlček, Šíma, Pecka (69. Hloušek). Trenér: Daniel Huňa.

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč (trenér Frýdku-Místku): Proti silné Příbrami, která se pyšní fotbalovou akademií, je pro nás dnešní výsledek velký úspěch. Do utkání jsme šli s cílem bodově potvrdit venkovní výhru v Teplicích. Tu jsme potvrdili, i když ne za tři, ale za dva body. I ty jsou pro nás ale velmi důležité, protože Příbramští dnes prokázali svou kvalitu. Příležitosti, které soupeř měl, však pochytal dnes výborný „Hasič“. Naopak my jsme si toho směrem dopředu, i když se klukům snaha upřít nedá, moc nevytvořili. Tady postrádalo naše snažení větší kvalitu, buď v přechodové, nebo finální, fázi. Jsme rádi, že jsme zvládli penalty, kdy jsme je po dvou neúspěšných rozstřelech tentokráte zvládli.



Fotogalerie

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B