Starší dorost remizoval s dobratickými muži

Další přípravné utkání sehráli naši nejstarší dorostenci (společný tým U19 a U18) proti mužům z Dobratic, kteří jsou lídry I.A třídy.

Nejstarší dorost má za sebou druhé přípravné utkání. Tentokráte mladí Valcíři remizovali s muži Dobratic 3:3.

"S naším dnešním výkonem spokojeni určitě nejsme. Hlavně proto, že jsme po hráčích chtěli, aby v ofenzivě byli hodně aktivní v pohybu bez míče. Toho tam bylo málo, a když už jsme se dostali do kombinací ve více hráčích, byli jsme nepřesní, nebo chyběla součinnost. Další problém je naše koncovka. Na gól potřebujeme hodně příležitostí. V defenzivě jsme byli po ztrátě míče střídavě úspěšní. V některých momentech jsme soupeři dávali hodně prostoru. Svou roli mohla sehrát i únava, ale v té se projevuje kvalita hráčů. Zápas nám ukázal na čem intenzivně pracovat v tréninku. V úterý odjíždíme na soustředění do Kravař, kde na to budeme mít ideální podmínky," řekl k zápasu trenér frýdecko-místecké U19 Radomír Hlaváč.

MFK Frýdek-Místek U19+U18 - TJ Dobratice muži 3:3 (1:0)

Branky FM: Kvapil, Hladík, Pánek.

Frýdek-Místek U19+U18: Malík (46. Blažek) – M. Hammer (46. Želazko), Holec, Kudláček (46. Bača, 76. Pánek), Ciesarik (46. Veselka) – Hladík, M. Fukala, Buchlovský, Šohaj (46. Kutáč) – Pánek (46. Zima), Kvapil (46. Trako). Trenéři: Radomír Hlaváč, Robert Černý, Miroslav Onufer a Lukáš Čerňák.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B