Devatenáctka se postavila mužům Dolního Benešova

Starší dorostenci sehráli v rámci soustředění další přípravné utkání.

Další přípravné utkání sehráli naši starší dorostenci v Kravařích proti divizním mužům Dolního Benešova. Z vítězství 4:2 se nakonec radovali ti zkušenější.

Do dnešního utkání jsme šli po čtyřdenních těžkých dvou až třífázových trénincích, které kluci absolvovali v rámci našeho soustředění v Kravařích. Navíc se proti nám postavil kvalitní soupeř, který bojuje o postup do třetí ligy dospělých. Proto utkání i přes prohru hodnotíme pozitivně. Po celý zápas jsme byli Benešovu vyrovnaným soupeřem. Rozdíl byl ale v produktivitě. Zatímco soupeř vytěžil z minima maximum, tak my naopak stále potřebujeme na vstřelený gól až tři a více šancí. Pro nás jsou ale pozitivní fakta, že jsme zápas zvládli kondičně, kdy jsme udrželi vysoké tempo až do konce. Byly tam vidět věci secvičené v tréninku, i zajímavé individuální výkony některých hráčů odevzdané ve prospěch celého mužstva. Dnes kluci ukázali obrovský charakter,“ zhodnotil utkání trenér frýdecko-místecké "devatenáctky" Radomír Hlaváč.

FC DOLNÍ BENEŠOV muži - MFK FRÝDEK-MÍSTEK U19 4:2 (2:0)
Branky FM:
Pánek, P. Křenek
Frýdek-Místek U19: Zouhar – Kudláček (46. M. Hammer), Holec, M. Fukala, Ciesarik (46. Kuerban) – Kutáč, Zima (35. Dryák), Buchlovský, J. Fukala (46. Hladík) (70. J. Fukala) – Pánek (46. P. Křenek), Kvapil (70. Pánek). Trenéři: Radek Hlaváč a Robert Černý.