SK Dynamo České Budějovice - FK Frýdek-Místek 0:0

Naše ligová U17 si z jihu Čech přivezla dva body, když v řádné hrací době s Českými Budějovicemi remizovala 0:0. Na penalty však byli mladí Valcíři úspěšní.
19.kolo (3.3.2018) | SCM Mladé
SK Dynamo České Budějovice - FK Frýdek-Místek
0:0


Komentář

Do Českých Budějovic jsme odjeli s odhodláním navázat na naše vítězství ze Zlína. Trochu nás však před odjezdem trápily onemocnění kluků. Proto jsme odjeli jen s dvanácti hráči do pole a dvěma brankáři. Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně s cílem dát co nejrychleji branku. Což kluci v prvních patnácti minutách plnili. V těchto chvílích jsme si vytvořili tři velmi dobré brankové příležitosti, leč zůstaly nevyužity. V tuhle chvíli jsme byli lepším mužstvem, ale soupeř hru přitvrdil, rozhodčí mu tvrdou až zákeřnou hru toleroval a my se s touhle hrou nedokázali do konce utkání vyrovnat.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, proto taky kvůli zraněním nedohráli Matěj Křenek s Jakubem Strouhalem. Snad budou ale do příštího utkání v pořádku. Dál už jsme se strachovali, ať utkání vůbec dohrajeme v plném počtu. Soupeř se snažil vítězství strhnout na svou stranu, ale nějakou 100% šanci si nevypracoval. Naopak jsme to mohli být my, kdo si mohl odvézt tři body. V 76. minutě po skrumáži před brankou soupeře se ke střele dostal Andreas Akritidis, ale míč směřující do prázdné brány, obránce ve skluzu vykopl do tyče a odtud mimo branku. Ještě předtím jsme měli tři slibné šance na vstřelení branky. A tak opět došlo na penaltový rozstřel, ve kterém jsme byli úspěšnější my. Dnes kluci podali bojovný výkon, ale trošku mi tam chyběla větší kvalita na míči a odvaha.

   

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B