Neúspěšná minulá sezóna přinesla i změny v týmu

Změny v kádru A mužů.

Po neúspěšné minulé sezóně došlo v kádru druholigových mužů k mnoha změnám. Se sportovním manažerem našeho „Áčka“, Markem Čechem, jsme si na toto téma popovídali.

Kdo tedy odešel?

Odešli Peter Nworah, Martin Klabník, Adam Ševčík, Samuel Fertaľ, Dávid Berežný a Marek Šichor, kterým skončila smlouva. Pavol Ilko odešel do konkurenčního Třince, smlouva také skončila Martinu Vyskočilovi, který se rozhodl dále nepokračovat v profesionální kariéře. Ondra Prepsl jde trénovat do Akademie FAČR. O Tomáši Hykelovi už toho bylo hodně napsáno, odešel zkusit štěstí do Baníku Ostrava. Oldřich Byrtus má v tuto chvíli povolení k trénování v kempu pro volné hráče.

A naopak příchody do klubu?

Na místo brankáře přichází Tonda Buček z Petřkovic, dále do útoku mladík Sheka Sorie Fofanah, který jaro strávil v juniorce Jablonce, k němu dále Marián Kovařík z Vítkovic a zkušený Adam Varadi, který minulou sezónu hrál v Polsku. Z hostování se vrací Dan Bialek, Jan Farský a Patrik Krčula, do zálohy by měli přijít ještě z Liberce Adam Ondráček a z Opavy Radim Grussmann. Přípravu s námi také absolvují naši úspěšní, dnes již bývalí, dorostenci Bohdan Velička, Jan Hruška, Raymundo Hamšík, Radomil Kublák, Radim Schafner a také stále ještě dorostenec Michal Fukala.

Počítáte ještě s dalšími příchody a odchody?

Chtěli bychom posílit ještě na postu stopera. Tuto středu by měli dorazit na toto místo dva hráči na zkoušku.

Mohou se ještě objevit třeba nějaká zajímavá jména?

V momentě, kdy se na trhu objeví zajímavý hráč tak není vyloučeno, že po něm ještě sáhneme.