O potvrzení úspěšného vstupu v Rýmařově

F r ý d e k-M í s t e k - V rámci 4. kola MSFL zajíždíme v sobotu na půdu Rýmařova. Na hřišti soupeře budeme chtít navázat na úspěšný vstup do sezóny a potvrdit čelní postavení v tabulce. Výkop utkání je naplánován na 16:30.

Rýmařov, jehož historie sahá k roku 1946, byl v uplynulé sezóně nováčkem MSFL, kterou si zahrál poprvé v klubové historii. A nevedl si špatně, obsadil totiž sedmé místo. Vstup do sezóny nové se ale Jiskře příliš nepovedl.

Svěřenci trenéra Furika v úvodu podlehli doma Velkému Meziříčí, následně remizovali na hřišti Nového Města nad Moravou. Poslední zápas odehrál Rýmařov na své půdě proti Uničovu a ani tentokrát se výhra neurodila. V tabulce je tak z toho po třech kolech 13. místo. Nicméně po této porci zápasů se rozhodně nedají dělat závěry. V domácím poháru už náš sobotní soupeř nefiguruje. V předkole sice přešel přes Nové Sady, v prvním kole však již nestačil na druholigového favorita z Třince.

O dosavadní čtyři góly Rýmařova v MSFL se postarali dva hráči záložník Petr Navrátil a obránce Jan Kolísek. Produktivita ostatně asi nebude to, co by Rýmařov trápilo. "Vyniká" spíše kolonka obdržených gólů. Jiskra jich inkasovala sedm.


3. kolo Fortuna MSFL
pátek
25.8.2018
16:30 hod.
Facebook Twitter
SK Jiskra Rýmařov MFK Frýdek-Místek Stadion Rýmařov

Lipině se povedl vstup do sezóny skvěle. Po třech kolech s nesnadným losem získala sedm bodů. Naposled jsme zvítězili doma 4:1 nad Vrchovinou a v tabulce jsme společně s Hlučínem a Líšní na prvních třech pozicích tabulky. Vzhledem ke startům obou týmů sobotního vzájemného klání do sezóny, tak jdeme do souboje s Rýmařovem jako papírový favorit. „ Bude to těžké utkání, hrajeme venku. V Rýmařově hrají kluci z Opavy, z Krnova, z Bruntálu. Mají to tam dobře poskládané, i z místních hráčů. V minulé sezóně si vedli velice dobře,“ varuje ale před soupeřem trenér Valcířů Jan Žižka.

POSLEDNÍ UTKÁNÍ SOUPEŘE

FC Jiskra Rýmařov - FK Uničov 1:3 (1:2)
Branky: 35. Kolísek - 5. Simr, 45. Mucha, 87. Demeter Rozhodčí: Denev - Jahoda, Švehla. ŽK: Dydowicz, Tilkeridis
Rýmařov: Kameník - Němec (75. Hleba), Harazin, Navrátil, Furik J. (c), Dydowicz, M. Furik, Kocúr, Šupák (63. Tilkeridis), Ondruška (86. Piroška), Kolísek.
Velké Meziříčí: Spurný - Seibert, Krayzel, Vejvoda (c), Můčka - Jeřábek (86. Antl), Svoboda (90. Bala), Binar, Bača (69. Vichta), Krč - Komenda.