U19 / Vojvodík: Před kluky smekám!

F r ý d e k-M í s t e k - Starší dorostenci se po dvou těsných prohrách opět vrátili na vítěznou notu. Doma porazili Zlín B 2:1 a to přitom hráli praktický celý zápas v oslabení. Zatímco v minulých utkáních měl trenér Roman Vojvodík výhrady, tentokrát byl absolutně spokojený.

Vypadalo, že kluci odehráli místo jednoho zápasu rovnou dva...
V hlavě určitě, v nohách také. Musím před kluky smeknout. Od 30. minuty jsme hráli v oslabení. Kdo by přišel pozdě, tak ani nepozná, že máme o jednoho hráče méně. Kluci se vybičovali ke skvělému výkonu, měli jsme tam ještě více šancí, mohli jsem přidat nějaký gól. Chtěli jsme konečně vyhrát, což bylo vidět. Možná nám paradoxně vyloučení pomohlo. Ale i do vyloučení jsme hráli celkem agresivně, dobrý fotbal. Vítězství cenné, opravdu jsme jej potřebovali. I předtím jsme sice některé zápasy vyhráli, ale herně to nebylo ono.

V pětadvacáté minutě červená karta, co probíhalo hlavou? Hráli jsme potom na bod?
Ne. Nepadlo ani slovo o bodu. Chtěli jsme pořád vyhrát. Nechali jsme vzadu tři obránce, nechtěli jsme stahovat útočníky. I když v některých chvílích to bylo opravdu náročné, ale obránci to zvládli výborně. Soupeř dal gól z přísného pokutového kopu.

Závěr utkání bylo poměrně hodně nervózní...
Když vám rozhodčí vyloučí hráče, pak vykáže asistenta trenéra i vedoucího, nastaví místo čtyř minut šest, to je pak těžké tým celkově ukočírovat. Kluci cítí nespravedlnost. Nějaké zákroky, které se podlé nás pískaly naopak nebo nepískali vůbec. Trošku jsme cítili křivdu. Ale pomohlo nám to v tom, že nás rozhodčí vyloučením nakopl. Šli jme maximálně za třemi body.


REPORT: MFK F-M - ZLÍN B 2:1

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B