1.SC Znojmo FK - FK Frýdek-Místek 2:1

V posledním zápase sezony prohráli nejstarší dorostenci ve Znojmě 1:2. Porážka ale na jejich postupu do nejvyšší soutěže již nic nezměnila.
26.kolo (2.6.2017) | Chvalovice
1.SC Znojmo FK - FK Frýdek-Místek
2:1


Komentář

K poslednímu zápasu Moravskoslezské dorostenecké ligy zajížděli naši mládežníci do Znojma. Na hřiště nastupovali jako již jistí posupující do nejvyšší dorostenecké soutěže v ČR. Zápas si chtěli užít a také vyhrát. To se nakonec nepovedlo. Domácí šli do vedení ve 13. minutě gólem Radoslava Nováka. Ve 27.minutě odpověděl vyrovnávací brankou Radim Šafner a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu. V druhém poločase se trefil již jen domácí Adam Šmíd a to v 54. minutě. Domácí si pak již těsné vedení uhlídali. I přes tuto porážku mohly postupové oslavy po návratu domů propuknout naplno!

"Chtěli bychom poděkovat všem klukům za výbornou reprezentaci našeho klubu a také města. Věříme, že se jim bude i nadále dařit, ať už v 1. dorostenecké lize nebo již v dospělé kopané! Přejeme jim mnoho úspěchů, pevného zdraví a hlavně hodně radosti z nejkrásnější hry na světě! Dík patří samozřejmě i realizačnímu týmu, trenérům Josefu Slámovi, Radkovi Pundovi, vedoucímu týmu Tomáši Vávrovi, masérům Ladislavu Krabcovi a Jaroslavu Masarykovi a lékaři našich mládežníků MUDr. Janu Kolečkářovi. V neposlední řadě OBROVSKÝ DÍK všem rodičům za jejich neúnavnou podporu," řekl generální ředitel MFK Frýdek-Místek Radim Mamula a dodal: "V příští sezóně nás nečeká nic lehkého. Přesto ale uděláme vše pro to, abychom vytvořili pro všechna mládežnická družstva takové podmínky, aby se klukům u nás dobře hrálo a chtěli u nás v klubu zůstat."