Valcíři mění trenéra

F r ý d e k-M í s t e k - 7. ledna začíná A-týmu příprava na jarní část MSFL. S ní přichází několik změn nejen v hráčském kádru, ale i v realizačním týmu. Valcíře již nepovede duo trenérů Jan Žižka a Josef Sláma, tým přebírá šeftrenér mládeže Roman Vojvodík, jemuž bude vypomáhat Ludevít Grmela.

S novým trenérským štábem vstoupí v pondělí 7. ledna do zimní přípravy fotbalisté A-týmu Frýdku-Místku. Janu Žižkovi s Josefem Slámou, kteří dovedli Valcíře na podzim k osmému místu v MSFL, nebyla prodloužena smlouva. Úvodní trénink nového roku bude vést šéftrenér mládeže Roman Vojvodík, kterému by měl prozatím v lednu vypomáhat Ludevít Grmela. Oba trenéři již spolu pracovali, a to v minulé sezoně v druholigových Vítkovicích.

Změny registrujeme i v hráčském kádru. Valcíři se totiž rozloučili s hráči, kteří byli ve Stovkách na hostování. Více informací o kádru přineseme se startem přípravy.

Nejsou to však jediné změny, které se ve Stovkách udály. Novým sportovním ředitelem mládeže byl jmenován Radek Šmíd. Ten tak bude zodpovědný za koncepci propojení tréninkové metodiky napříč všech věkových kategorií.