Pilně trénují také mladší žáci

F r ý d e k-M í s t e k - Stejně jako starší žáci vstoupili do zimní přípravy i žáci mladší. Start měli také naplánovaný na 9. ledna. Úvodní dny přípravy okomentovali trenér U13 Robert Schedling a U12 Martin Rojíček.

TRENÉR U13 ROBERT SCHEDLING

S přípravou na jarní odvetnou část jsme jsme začali 9. ledna. Tréninky budeme mít čtyřikrát v týdnu, kdy budeme využívat nejen naší umělé trávy, ale také i tělocvičen, které jsou dostupné v našem areálu ve Stovkách. Kluky čeká pestrá příprava, v prvním týdnu si navíc utužíme kolektiv společným výšlapem na Velký Javorník. Pak nás čeká krátké soustředění na Hutisku. Kádr zůstal pohromadě, snahou vedení mládežnického úseku je naopak tým ještě doplnit o šikovné fotbalisty z okolí.

TRENÉR U12 MARTIN ROJÍČEK

Zimní přípravu jsme zahájili ve středu 9. 1. a na začátek nás trenéry potěšilo, že všichni hráči jsou před startem přípravy zdraví a na tréninky se těší. Poté, co jsme si popřáli vše nej do Nového roku, jsme si zhodnotili, jak si hráči plnili své individuální plány a stanovili si cíle pro zimní přípravu a jarní část sezóny. Stejně jako na podzim, tak i nyní budeme trénovat 4x týdně, změnou bude, že přes zimu budeme trénovat 2x v tělocvičně, takže klukům kromě práce s míčem přibude více cvičení zaměřené na obratnost a všestrannost. Od 23. - 26.1. nás čeká soustředění, které proběhne na Hutisku Solanec. Na soustředění odehrajeme dvě přípravná utkání a krom čtyř tréninkových jednotek máme v plánu navštívit bazén hotelu Sportart a využit saunu hotelu Euro kde budeme ubytování. 

MEZINÁRODNÍ HALOVÝ TURNAJ U13 V DOMÁCÍ REŽII
I STARŠÍ ŽÁCI LADÍ FORMU NA JARO
DOROSTY ODSTARTOVALY ZIMNÍ PŘÍPRAVU