Wojatschke nominován na turnaj La Manga

Reprezentační trenéři ČR U17 nominovali na nejbližší akci dvacítku fotbalistů. Mezi nominovanými, kteří se zúčastní turnaje La Manga ve Španělsku, nechybí jméno našeho odchovance Vojtěcha Wojatschke.

Český reprezentační výběr do 17 let čeká na začátku února cesta do Španělska, kde svěřenci trenéra Václava Kotala sehrají tři zápasy v rámci turnaje. Český tým se sejde v pondělí 4. února v sídle FAČR na Strahově a následně zamíří do Španělska. Zde se utká nejprve s Norskem, následně také s Rumunskem a Švédskem.

V nominaci se objevil útočník Vojtěch Wojatschke, který má na svém kontě již 6 reprezentačních branek. Mezi náhradníky pak figurují jména dalších našich bývalých hráčů, a to záložníka Šimona Byrtuse (1. FC Slovácko), či útočníka Timofeje Barkova, který ve Stovkách před jeho odchodem do ostravského Baníku rovněž nějaký čas hrával.


Pro svěřence trenéra Václava Kotala je turnaj ve Španělsku přípravou před březnovou elitní fází kvalifikace o postup na EURO U17. V té se utká český tým s Izraelem, Severním Irskem a Nizozemskem.