U17/ U16: Zrůnek sestřelil Jastrzębie

F r ý d e k-M í s t e k - Příprava mládeže je v plném proudu. Nejinak tomu je i u mladšího dorostu, který měl i o víkendu zajímavou herní náplň. U17 změřila stejně jako starší dorost síly s polským Jastrzębie. Hrdinou zápasu byl Karel Zrúnek (foto), který se s hosty vůbec nepáral a nasázel jim hattrick. U16, i tento zápas v nekompletní sestavě, se naopak proti Třinci nedařilo.

U17: MFK Frýdek-Místek - GKS Jastrzębie 3:2 (2:2)

Branky FM: 18., 20. a 48. Zrůnek.
Sestava FM: Moják (41. Hatoň) - Hammer, Kolář, M. Merta, Nytra (60. Cempírek) - Cempírek (41. Hodula), J. Mikulenka, K. Merta, Brojáč - Marciňa, Zrůnek. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.

Karel Orel (trenér Frýdku-Místku): Utkání v silném větru, který jsme v prvním poločase měli v zádech, se nám opět moc nevydařilo. V první části poločasu jsme byli poměrně aktivní, hráli s chutí, vstřelili dvě branky a vypracovali si další brankové příležitosti, které jsme někdy i ležérně neproměnili. Ovšem poslední desetiminutovka z naší strany byla doslova tragická, absolutně nechápu, proč jsme přestali hrát a dovolili svým laxním přístupem soupeři vytvořit si nějaké šance a nakonec i vyrovnat. Druhý poločas nastalo určité zlepšení a i proti silnému větru jsme nakonec, i přes hodně nepřesností, zbytečných ztrát a nevyužitých šancí, vstřelili vítěznou branku.

Další přípravný zápas: MŠK Žilina /SVK/ - MFK Frýdek-Místek (Sobota 9. února 09:00 - UT Žilina)

U16: FK Fotbal Třinec - MFK Frýdek-Místek 5:1 (2:0)

Branka FM: 52. Kavka (Rimmel).
Sestava FM: Kavka - P. Vyvial, Büchi, Březina, Račev - Rimmel, Šeba, Střižík, Hrabec - Plucnara, Kakara. Střídali: Müller, F. Šponer. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.

Milan Šponer (trenér Frýdku-Místku): Z naší strany opět nepřesvědčivý výkon, který podtrhl totální kolaps v posledních dvaceti minutách utkání.

Další přípravný zápas: MŠK Žilina /SVK/  - MFK Frýdek-Místek (Sobota 9. února 11:00 - UT Žilina)

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek