U14 se dařilo, U15 dostala políček v Hlučíně

F r ý d e k-M í s t e k - Starší žáci měli v uplynulém týdnu na programu venkovní zápasy. U14 se dařilo, nejprve porazila Výběr Kysuc vysoko 14:0, a pak si poradila i s Hlučínem. To U15 dostala v Hlučíně nečekaný políček a prohrála 2:7.

U15: FC Hlučín - MFK Frýdek-Místek 7:2 (4:0)
Branky FM: Stareček, Kaňák
Sestava FM: Folta (Dragon) - Šponer, Vykopal, Ševčík, Maléř - Kaňák, Veselý, M. Mikulenka, Sušeň - Stareček, Králík. Střídali: F. Kowalczyk, Bartek, L. Rek, Chodura. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.

Lubomír Macíček (trenér Frýdku-Místku): přátelské utkání jsme odehráli na umělé trávě v Hlučíně. Jestliže jsme byli doposud spokojeni jak s výsledky, tak hlavně s výkony v tomto přípravném období, tak na dnešní utkání budeme chtít co nejdříve zapomenout. Soupeř byl ve všech činnostech lepší a zcela zaslouženě zvítězil.


U14: Výběr Kysuc - MFK Frýdek-Místek 0:14 (0:7)
Branky: 3. V. Míček, 4. Ježík, 6. Hlosta, 10. Kunčík, 18. V. Míček, 25. Zezula, 32. Ježík, 40. Kuboš, 44. Řeha, 45. Hlosta, 50. Kuboš, 52. Hlosta, 60. Rašovský, 62. Žiga
Sestava FM: Dudek (36. Řeha) - Jedlička, Křížek, Pikonsky, Pastucha, Ježík, Hlosta, Kuboš, Zezulka, Kunčík (36. Šimíček), V. Míček, Rašovský, Žiga. Trenér: David Stachovec.

David Stachovec (trenér Frýdku-Místku): Byli jsme pozvání na přátelské utkání na Slovensko do Korně, kde jsme se střetli s výběrem okresu Čadca. Utkání rozhodly tři rychlé branky, které jsme dokázali po individuálních akcích vstřelit v úvodních šesti minutách. Tím se naše hra uklidnila a kluci se začali prosazovat nejen individuálně, ale hlavně týmovou hrou. Byly tam individuální výkony jednotlivých hráčů, které bychom chtěli vyzvednout, pochválit a jen bychom si přáli, aby si nasazení kluci přenesli i do dalších utkání.

U14: FC Hlučín - MFK Frýdek-Místek 1:4 (0:2)
Branky FM: 7. Rašovský (Dudek), 26. V. Míček (Kunčík), 53. Švrček (Kuboš), 68. Žiga (Švrček)
Sestava FM: Dudek (36. Řeha) - Jedlička, Křížek, Pikonsky, Pastucha, Ježík, Hlosta, Kuboš, Zezulka, Kunčík (36. Šimíček), V. Míček, Rašovský, Žiga. Trenér: David Stachovec.

David Stachovec (trenér Frýdku-Místku): V utkání jsme od samého začátku zápasu byli lepším družstvem. Tomu nasvědčovala i spousta vypracovaných šancí, hlavně po rychlých kombinačních akcích, ale naše zakončení bylo trestuhodné. Zahazovali jsme spoustu šancí, trápili se v koncovce, ale naštěstí se nám podařilo vstřelit více branek než soupeři.

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FK Frýdek-Místek
FC TRINITY Zlín B