U13 slaví první jarní výhru, hattrickem se blýskl Michalík

F r ý d e k-M í s t e k - Domácí zápasy mladších žáků nabídly dva výsledky 4:1. U13 slavila po tomto skóre první jarní výhru, když se hattrickem prezentoval Jakub Michalík. U12 bohužel stejným poměrem prohrála a na první jarní body zatím čeká.

28.k. SpSM-Sever | U13: MFK Frýdek-Místek - MFK Vítkovice 4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
Branky: 3., 19. a 68. J. Michalík. 65. Foldyna - 63. Kysilko.
Rozhodčí: Matula. ŽK: Bez karet. Diváci: 50.

Sestava FM: Maruchnič, Strack - Vrobel, Táborský, Karas, J. Míček, Foldyna, J. Michalík, Rašovský, Nalewajka, Šmondrk, Kabát, Teichmann. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.
Sestava Vítkovic: T. Michalík - Dědík, Buczek, Filipský, Juřeník, Kysilko, Lánský, Pavlík, Skála, Škrkoň. Trenéři: Michal Kovář a Petr Pavuk.

Petr Vokoun (trenér Frýdku-Místku): V dalším mistrovském utkání jsme chtěli odčinit porážku z Opavy, což se povedlo. Z naší strany to byl bojovný a obětavý výkon. Bylo to zkrátka to, co na soupeře platilo. Chtěli jsme především zlepšit naší defenzívu, být důraznější a vepředu efektivnější. To vše se podařilo. I tak jsme ale měli v určitých fázích zápasu štěstí, Vítkovice hrály moc dobře. Jednoznačně to byl tentokráte týmový výkon. Kluky musíme taky pochválit za plnění věcí, co jsme si před zápasem v kabině řekli.


28.k. SpSM-Sever | U12: MFK  Frýdek-Místek - MFK Vítkovice 1:4 (0:2, 1:2, 0:0)

Branky FM: 45. Molitor - 9. a 38. Zástřešek, 11. Sikora, 59. Tkačík.
Rozhodčí: M. Vojkovský. ŽK: bez karet. Diváci: 50.

Sestava FM: Cáder, Strmiska - T. Rek, Haslhofer, Majer, Nešetřil, Volný, Hlavatík, Pečiva, Molitor, Bojda, Tvarůžka, J. Žáček, Meca, Prepsl. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Sestava Vítkovic: Šumný, Keller - Suchý, Zástřešek, Sikora, Kudrna, Takčík, Keňo, Hloch, Štirba, Švrček, Cichos. Trenéři: Vitězslav Mooc a Roman Galač.

František Hlavatík (trenér Frýdku-Místku): Výsledek utkání nás velice mrzí. V osobních soubojích a důrazu před oběma bránami jsme propadli. Za zápas jsme si vytvořili celkem hodně šancí, ale dali jsme pouze jednu branku. Je sice pěkné, že jsme byli fotbalovější, více drželi míč a byli kombinačně zdatnější. to ovšem na výborně organizovaného soupeře nestačilo. Víme, ve kterých činnostech se musíme hodně zlepšit. Takže kluci, hlavu vzhůru a pojďme makat.


×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek