Krasojízda U16 pokračuje

F r ý d e k-M í s t e k - U16 pokračuje ve své sérii neporazitelnosti, po remíze s Kroměříží zvítězili v Novém Jičíně a natáhli zmíněnou sérii na sedm utkání. Naopak skončila neporazitelnost U17, po devíti utkáních prohráli, když ztroskotali na půdě Brna. U18 si odvezla s Nového Jičína bod.

19.k.MSDD-E | U18: FK Nový Jičín U19 - MFK Frýdek-Místek 1:1 (0:1)
Branky FM: 74. Kudělka - 44. Chýlek.
Rozhodčí: Mankovecký - Žurovec, Jurajdová. ŽK: bez karet. Diváci: 40.

Sestava Nového Jičína: Morys - Hub, Rončka, D. Palla, M. Palla, Rajskup, Janovský, Kratochvíl, Vahalík (76. Ševčík), Dwayeb, Kudělka. Trenér: František Merenda.
Sestava FM: Prokel - Šostý, Strouhal, Koval, Pavela, Bača, Cempírek (51. Bányácski), Pětroš (62. Kováč), Forch, Kopčo (68. Brojač), Chýlek (74. Nytra). Trenéři: Roman Vojvodík, Lukáš Čerňák a Petr Schmidt.

Roman Vojvodík (trenér Frýdku-Místku): Škoda, že jsme nezvítězili, ke třem bodům bylo blízko. Je ale pravda, že soupeř měl také šance a v několika případech náš podržel brankář Jirka Prokel. Do vedení jsme se dostali v první půli po krásném gólu Ondry Chýlka a ve druhé poločasu pak nevyužili nějaké možnosti k navýšení skóre, soupeř pak bohužel vyronval. Kluky musím pochválit za nasazení, takhle se bojuje o body. Těší mě také návrat Petra Kováče na hřiště po dlouhodobějším zranění.


19.k.MSDL | U17: Zbrojovka Brno B - MFK Frýdek-Místek 7:1 (3:1)
Branky FM: 29. a 50. Ryšavý, 3. Vrablic, 35. Prágr, 42. Kiesel, 58. Hlucháň, 72. Manuel - 13. Zrůnek.
Rozhodčí: Müller - Poddaný, Denev. ŽK: bez karet. Diváci: 50.

Sestava Zbrojovky: Partl - Ferlay - Kocůrek (59. Vít), Vojtíšek, Vavřina (69. Plhal), Darebník (33. Kouřil), Manuel, Hlucháň, Vrablic (41. Kiesel), Prágr, Ryšavý (50. Ševela). Trenér: Jaroslav Borák.
Sestava FM: Moják - Hammer, M. Merta, Rakovcij, Mokroš, Brojač (59. Nytra), J. Mikulenka, Kopčo (69. Hodula), Marciňa (59. Cempírek), Zrůnek, Murín. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer

Karel Orel (trenér Frýdku-Místku): Vstup do obou poločasů byl z naší strany tragický, z prvního nákopu a první akce jsme vždy dostali branku. V prvním poločase jsme ještě dokázali odpovědět po hezkém vysunutí Zrůnka a vyrovnali. Zdálo se v průběhu dalších asi patnácti minut že můžeme Brnu úspěšně konkurovat, měli jsme 2-3 zajímavé útočné pokusy, ale bez patřičného důrazu v koncovce. A technicky, kombinačně a dynamicky velmi silný soupeř nás postupem času začal přehrávat. Do poločasu vstřelil dvě branky a druhý poločas zcela ovládl. Nutno říct, že jsme mu to svým výkonem a individuálními chybami hodně ulehčili. Oproti předcházejícím zápasům dnes nebylo mnoho hráčů, kteří by snesli alespoň trochu přísnější měřítko jejich výkonnosti.


19.k.MSDD-E | U16: FK Nový Jičín U17 - MFK Frýdek-Místek 1:5 (1:3)
Branky FM: 16. Cacek - 4. Střižík (Šeba), 7. Šeba (Střižík), 22. Büchi (Šeba), 43. Šeba (Klimeš), 79. Cempírek.
Rozhodčí: Žurovec - Jurajdová, Mankovecký. ŽK: Cacek, Hanzelka, Hrubý (vš. NJ). Diváci: 45.

Sestava Nového Jičína: Gillar - Staněk (74. Hub), Geryk, Hanzelka, Hrubý, Nižnanský (58. Zdráhal), Vahalík (63. Mikulenka), Pivoňka (41. Balcárek), Rajskup, Myslík (51. Korytář), Cacek. Trenér: Milan Štěpják.
Sestava FM: Müller - Vyvial, Březina, Büchi, Račev - Plucnara, Hrabec (58. Cempírek), Klimeš, Kulhánek (49. Rimmel) - Střižík (53. Jurga), Šeba. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.

Milan Šponer (trenér Frýdku-Místku): V Novém Jičíně jsme i přes velmi důraznou hru soupeře od počátku diktovali tempo hry, byli jsme lepší ve všech herních činnostech a až na několik nevýrazných pasáží drobných zmatků jsme dobře kombinovali, vytvářeli jsme si brankové příležitosti a po zásluze zvítězili. Kluci si opět zaslouží pochvalu.


×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek