FC Hradec Králové - FK Frýdek-Místek 4:1

6.kolo (16.9.2017) | Bavlna
FC Hradec Králové - FK Frýdek-Místek
4:1


Komentář

Mladí Valcíři drželi krok se soupeřem jen v první půli, kdy se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Po přestávce se jim podařil vstřelit gól, ten však pro ofsajd nebyl uznán. Vše podstatné se pak odehrálo mezi 63. a 68. minutou, kdy se Královehradečtí dostali do dvougólového vedení.

Ohlasy trenérů

František Šturma (trenér Hradce Králové): Úvod zápasu byl z naší strany rozpačitý, ale po individuální akci Firbachera jsme se dostali v 10. minutě do vedení. Spadla z nás nervozita a vytvořili jsme si 4 vyložené šance, se kterými jsme však naložili špatně. Jak to v takových zápasech chodí, tak se soupeř z ojedinělé příležitosti prosadil a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase jsme pokračovali v aktivní hře, ale opět nám selhávala koncovka. Soupeř nás postrašil při vyložené šanci, která sice skončila brankou, ale naštěstí pro nás po ofsajdu hostujícího střelce. V 63.minutě jsme si pomohli dobře zahranou standardní situací, po které se prosadil Kadlec. Tenhle moment definitivně zlomil houževnatého soupeře a my ještě přidali dvě branky Firbacherem, který tak zkompletoval hattrick. Další velké šance ještě zůstaly nevyužity, ale přesto převládá spokojenost s důležitým ziskem tří bodů.



Radomír Hlaváč (trenér Frýdku-Místku): Zasloužená výhra domácích. V prvním poločase to z naší strany nebylo špatné. Ve druhé půli nás soupeř svým důrazem a rychlým přechodem do útoku dostával pod tlak, pod kterým jsme chybovali.Výsledek utkání soupeř zlomil dvěma slepenými góly po našich hrubkách.


×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B