FK Frýdek-Místek - TJ Valašské Meziříčí 5:1

(17.1.2018) | Stovky UT
FK Frýdek-Místek - TJ Valašské Meziříčí
5:1


Komentář

Valcíři dokázali uspět i ve svém druhém vystoupení na zimním turnaji Tipsport liga, když v domácím prostředí zdolali soupeře z MSFL, Valašské Meziříčí, 5:1.

Svěřencům nového trenéra Martina Pulpita stačilo pouhých sedm minut, aby se ujali v duelu s třetiligovým nováčkem vedení. To se po Mozolově centru dokázal gólově prosadit Adam Varadi. Uběhlo dalších šest minut, Biolek přesnou přihrávkou vybídl k zakončení Mozola, který křižnou ranou podruhé překonal brankáře Rohela v hostující brance. Středopolař Valcířů se bohužel při této střele zranil. "Nějak jsem špatně dopadl na zem a odrazil si patu. Snad to bude brzy v pořádku," přeje si hráč, který by měl náš druholigový celek posílit na hostování z Opavy.

Ve 21. minutě se ke slovu přihlásili také hosté. Po závaru před naší brankou se k míči dostal Furmánek, který z bezprostřední blízkosti nedal Bučkovi šanci - 1:2. Z dalšího průběhu zápasu uběhlo sedm minut a naši muži se znovu ujali dvoubrankového vedení. Postarali se o to ale spíš hosté, kteří si v defenzívě moc nerozuměli a byla z toho vlastní branka - 1:3.

Po změně stran se hrálo už jen na jednu branku. Druhá jedenáctka, kterou trenér Pulpit vyslal do hry, byla sice aktivní, gólově se však dokázala prosadit už jen dvakrát. V 56. minutě upravoval na 4:1 po Šumského rohovém kopu hlavou obránce Memić, pátou branku po hodině hry pak přidal v pádu Šumský.

Fotogalerie