FK Frýdek-Místek - FK Nový Jičín 1:3

4.kolo (26.8.2018) | Chlebovice
FK Frýdek-Místek - FK Nový Jičín
1:3


Komentář

V sychravém počasí jsme od začátku tahali za kratší provaz. Hned v úvodu se do dobré možnosti dostal Kadlčík, krátce po něm pak pláchl po levém křídle Křížek. Jeho střele na zadní tyč chyběly jen centimetry. V 18. minutě už se soupeř prosadil. Z dorážky skóroval Petr Rončka. O čtyři minutě později pak bylo ještě hůře, když se z rohového kopu prosadil Jakub Ševčík.

Postupem času jsme se do ofenzivních rejdů dokázali dostat i my. Ovšem dlouho naše snaha přicházela vniveč. Až ve 42. minutě se trochu kuriózně trefil Libor Pavela, míč po odrazu přeloboval brankáře. Jenž stejná situace se konala v závěru poločasu i na druhé straně. Gól Matěje Janovského se nakonec ukázal klíčovým.

Druhé dějství už toho moc zajímavého nenabídla. Šance bylo jako šafránu na obou stranách. Tu největší měli hosté v podobě pokutového kopu. Nicméně, brankář Majer zůstal ledově klidný a penaltu lapil. Následná dorážka pak mířila z pohledu Nového Jičína pouze do břevno.

Ohlasy trenérů

Roman Vojvodík (Frýdek-Místek): Utkání se nám vůbec nevyvedlo. Moc dobrých věcí dnes k vidění nebylo. Chyběla chuť vyhrát a celé to na mne působilo odevzdaně. Hloupými góly jsme soupeři darovali 3 body. Jediné pozitivum vidím, že mladší hráči odehráli slušný zápas.