FK Frýdek-Místek - MFK Vítkovice B 3:1

15.kolo (11.11.2018) | Stovky
FK Frýdek-Místek - MFK Vítkovice B
3:1


Komentář

Naše U18 potvrdila formu z posledních domácích utkání a zvítězila nad Vítkovicemi 3:1. Soupeř měl sice v první půli, co se týká držení míče, více ze hry, ovšem velké šance byly především na straně naší. Chýlek, Mokroš a dvakrát Corriero však ztroskotali na brankáři Sýkorovi. Vítkovice měly také možnosti, ale zdaleka nebyly tak nebezpečné.

Osud utkání rozlouskla až druhá půle. Smolař první půle Giacomo Corriero v 55. minutě skákavou přízemní střelou prostřelil brankáře Třaslína, který nahradil pro druhou půli Sýkoru. Hostům pak výrazně zkomplikoval cestu za vyrovnáním bývalý frýdecký hráč Alexis Akriditis, který velmi ostře zajel do Nytry a viděl rovnou červenou kartu.

Přesilovku jsem však dlouho nedokázali využít, rozhodovat tak musela až poslední desetiminutovka, která nabídla rovnou tři góly a dva pokutové kopy. V 81. minutě byl faulovaný ve vápně Corriero a Marek Bányácski penaltu chladnokrevně proměnil. Víkendovou bilanci tak zaokrouhlil na dva zápasy a tři góly. Nádech dramatu ale přidal o chvíli později Tomáš Lindovský, který se prosadil z bezprostřední blízkosti. Definitivní klid tak dala Valcířům až 87. minuta a další proměněný pokutový kop, tentokrát Ondřejem Chýlkem.