FK Frýdek-Místek - FK Nový Jičín 3:1

4.kolo (26.8.2018) | Chlebovice
FK Frýdek-Místek - FK Nový Jičín
3:1


Komentář

Valcíři utkání od úvodu utkání jasně dominovali. V první půli se hrálo prakticky na jednu bránu. Ve vytrvalém dešti nás poslal do vedení Sebastian Šeba. V páté minutě zvládl rychlostí souboj s obráncem a poradil si i s brankářem, míč poslal do sítě efektně o tyč. I přes velkou převahu se však dlouho čekalo na pojistku. Ta nakonec přišla minutu před poločasem. Filip Murín zacílil přízemní ranou přesně k tyči.

Druhá půle se nesla podle stejných not. Dvougólový náskok jsme si bez větších problémů hlídali. V 73. minutě pak ještě přidal Sebastian Šeba svůj druhý gól v utkání. Razítko na konečné skóre to ale přece jen ještě nebylo. Hosté se dočkali alespoň snížení. V 76. minutě překazil Müllerovi čisté konto Matěj Rajskup.

Ohlasy trenérů

Kamil Raška, Milan Šponer (Frýdek-Místek): První mistrovské domácí utkání jsme sehráli na hřišti v Chlebovicích. Na těžkém terénu jsme předvedli velmi dobrý výkon, kdy se nám dařila kombinační hra a k vidění byly rychlé, přímočaré akce, které vyústily v několik brankových příležitostí a tři pěkné góly. Ve finální fázi nám sice ještě chybí dostatek klidu a rozvahy, ale i přesto jsme tentokrát byli s předvedenou hrou i výsledkem velmi spokojeni.



×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B