FK Frýdek-Místek - 1.FC Slovácko 2:3

1.kolo (15.8.2018) | Stovky
FK Frýdek-Místek - 1.FC Slovácko
2:3


Komentář

K prvnímu mistrovskému utkání jsme nastoupili proti jednomu z největších favoritu soutěže. Soupeře jsme začali aktivně napadat už na jejich polovině a prvních patnáct minut nedovolili hráčům Slovácka ohrozit naši bránu. Bohužel potom nám soupeř ukázal svoji sílu a dává gól. Od naši aktivní hry jsme neustoupili a v dalším průběhu prvního poločasu jsme byli lepším týmem. Naše aktivita se projevila po rohovém kopu kdy se nádherně přes hlavu trefil M. Mikulenka.
I do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivně ale místo toho soupeř udeřil podruhé. Po jednom vyhraném souboji v rohu hřiště a přihrávce před bránu se opět trefuje M. Mikulenka. V posledních minutách se obě družstva snažila strhnout vedení na svou stranu, ale gól opět střílí soupeř. V posledních minutách jsme se snažili o vyrovnání, ale na první bod jsme už neměli dostatek sil.

Ohlasy trenérů

Miroslav Poledník (trenér Frýdku-Místku): Za výkon bych chtěl kluky pochválit, v tomto zápase jsme nebyli horší tým a bod jsme si za předvedený určitě vykon zasloužili.